Psikologi Patah Hati

Cidro (Didi Kempot) Wis sakmestine ati iki nelongso Wong sing tak tresnani mblenjani janji Opo ora eling naliko semono Kebak kembang wangi jroning dodo Duh piye maneh iki pancen nasibku Kudu nandang loro koyo mengkene Remuk ati iki yen eling janjine Ora ngiro jebul lamis wae Lagu Cidro menjadi salah Read more…